آغاز به کار فعالیت های تخصصی انجمن قصه گویی

 

آغاز به کار فعالیت های تخصصی انجمن قصه گویی

کارگاه تخصصی آشنایی با قصه وقصه گویی، چیستی وچرایی آن؟  با حضور ۴۰ نفر از نمایندگان گروه های مختلف اجتماعی ۲۸ بهمن ماه جاری در کافه گالری هنر شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری : فرزاد رحیمی مدیرکل استان در حاشیه این نشست در مورد اهداف این برنامه گفت: امروزه توجه به هنر قصه و قصه گویی به عنوان تاثیرگذار ترین واسطه ی تربیتی یک ضرورت اجتماعی محسوب می شود.
امسال کانون به صورت جدی وارد این حوزه ی فرهنگی  شده است.

بر آن هستیم که این فعالیت را از چهارچوب ساختاری واداری فراتر ببریم.
این حرکت سرمنشاء اتصال به متن جامعه و فرهنگ سازی برای ترویج قصه گویی است.


سبک زندگی خانواده ها امروز به گونه ای است که فاصله ی بین والدین و فرزندان بیشتر شده وشکاف بین نسلی آسیب های اجتماعی جدی را در روابط انسانی پدید آورده است.
قصه، به دلیل ماهیت وحدت بخشی و پیوند دهندگی می‌تواند با کاستن این فاصله انسجام خانوادگی رابیشتر کند و رشته های ارتباطی جامعه را محکم تر نماید.

اجرای قصه گویی توسط عضو کودک مرکز شماره ۲ شهرکرد و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان از دیگر بخش های این نشست بود.

  • // - 09:41
  • تعداد بازدید: 563
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
۵ سیمرغ و یک دیپلم افتخار برای فیلم کانون؛

«یدو» بهترین فیلم جشنواره فجر شد

«یدو» تازه‌ترین فیلم سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به کارگردانی مهدی جعفری بهترین فیلم سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر شناخته شد و ۵ سیمرغ بلورین و یک دیپلم افتخار این رویداد بزرگ سینمایی ایران را به خود اختصاص داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، فیلم «یدو» در شب به‌یادماندنی اهدای جوایز برترین‌های سینمای ایران در سال ۱۳۹۹ در بخش «سودای سیمرغ» جشنواره، موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی، بهترین فیلم، بهترین صدابردار، بهترین صداگذاری، بهترین فیلمبرداری و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن از سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر شد.

بر همین اساس، در آیین پایانی این جشنواره که شامگاه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ برگزار شد، سیمرغ بلورین «بهترین کارگردانی» به مهدی جعفری، سیمرغ بلورین «بهترین فیلم» به محمدرضا مصباح (تهیه کننده)، سیمرغ بلورین «بهترین صدابردار» به رشید دانشمند، سیمرغ بلورین «بهترین صداگذاری» به امیرحسین قاسمی، سیمرغ بلورین «بهترین فیلمبرداری» به مرتضی نجفی و دیپلم افتخار «بهترین بازیگر نقش اول زن» به ستاره پسیانی، برای فیلم سینمایی «یدو» اهدا شد.

محمدرضا مصباح تهیه کننده «یدو» که به همراه میلاد صویلای بازیگر نوجوان برای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم روی صحنه حاضر شده بود، گفت: افتخار می‌کنم در رقابتی حاضر بودم که فیلم‌های بسیار ارزشمندی در آن حضور داشتند. دوست داشتم گروه سازنده فیلم برای دریافت این سیمرغ روی صحنه حضور داشتند که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی این امکان فراهم نشد. از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی تشکر می‌کنم.

او یادآور شد: «یدو» سخت‌ترین و متفاوت‌ترین کار من بود و همه عوامل جهادمندانه پای این کار ایستادند. امیدوارم ساخته شدن این قبیل فیلم‌ها بتواند به بهتر شدن وضعیت معیشت مردم خوزستان کمک کند.

مصباح خاطرنشان کرد: ما در بخش‌های زیادی نامزد شدیم اما نامزدی «میلاد صویلاوی» برای ما افتخار بود، چرا که استعدادی جدید را به سینمای ایران معرفی کرد.

مهدی جعفری کارگردان «یدو» در آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر بعد از دریافت جایزه بهترین کارگردانی گفت: این فیلم به گردِ پای فیلم‌های «باشو غریبه کوچک»، «دونده» و «خانه دوست کجاست» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نمی‌رسد، اما تلاشی بود برای احیای سینمای کانونی.

او در ادامه افزود:  به مردم خون‌گرم و مدافع آبادان ادای دین می‌کنم. این آثار بخشی از هویت ملی سینمای ایران هستند و به نظرم هر سیمرغی که داده می‌شود، یک گروه پشت آن ایستاده است، از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی سپاس‌گزارم.

یادآوری می‌شود فیلم «یدو» در ۱۳ بخش از جمله بهترین جلوه‌های ویژه میدانی، بهترین چهره‌پردازی، بهترین طراحی صحنه، بهترین صدابردار، بهترین صداگذاری، بهترین موسیقی متن، بهترین تدوین، بهترین فیلم‌برداری، بهترین نقش اول مرد، بهترین نقش اول زن، بهترین فیلمنامه اقتباسی، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم، نامزد دریافت جایزه شده بود.

فیلم «یدو» در راستای مشارکت راهبردی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی تولید شده است.

آیین اختتامیه سی ونهمین جشنواره فیلم فجر شامگاه روز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت