آغاز به کار فعالیت های تخصصی انجمن قصه گویی

 

آغاز به کار فعالیت های تخصصی انجمن قصه گویی

کارگاه تخصصی آشنایی با قصه وقصه گویی، چیستی وچرایی آن؟  با حضور ۴۰ نفر از نمایندگان گروه های مختلف اجتماعی ۲۸ بهمن ماه جاری در کافه گالری هنر شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری : فرزاد رحیمی مدیرکل استان در حاشیه این نشست در مورد اهداف این برنامه گفت: امروزه توجه به هنر قصه و قصه گویی به عنوان تاثیرگذار ترین واسطه ی تربیتی یک ضرورت اجتماعی محسوب می شود.
امسال کانون به صورت جدی وارد این حوزه ی فرهنگی  شده است.

بر آن هستیم که این فعالیت را از چهارچوب ساختاری واداری فراتر ببریم.
این حرکت سرمنشاء اتصال به متن جامعه و فرهنگ سازی برای ترویج قصه گویی است.


سبک زندگی خانواده ها امروز به گونه ای است که فاصله ی بین والدین و فرزندان بیشتر شده وشکاف بین نسلی آسیب های اجتماعی جدی را در روابط انسانی پدید آورده است.
قصه، به دلیل ماهیت وحدت بخشی و پیوند دهندگی می‌تواند با کاستن این فاصله انسجام خانوادگی رابیشتر کند و رشته های ارتباطی جامعه را محکم تر نماید.

اجرای قصه گویی توسط عضو کودک مرکز شماره ۲ شهرکرد و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان از دیگر بخش های این نشست بود.

  • 1404/06/09 - 12:23
  • تعداد بازدید: 146
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گروه انتخاب آثار جشنواره‌ی نقالی و شاهنامه‌خوانی معرفی شدند

بر اساس اعلام دبیرخانه‌ی نخستین جشنواره‌ی منطقه‌ای نقالی و شاهنامه‌خوانی کودکان و نوجوانان (راویان زاگرس) اسامی سه نفر از متخصصین حوزه‌ی شاهنامه‌ی فردوسی به عنوان گروه پایش و انتخاب اولیه‌ی آثار جهت شرکت در بخش اصلی و رقابتی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، صبح یکشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۴ با اعلام دبیرخانه‌ی این جشنواره، هیات پایش و انتخاب آثار رسیده به نخستین جشنواره‌ی منطقه‌ای کودکان و نوجوانان را «محمدرضا فرزین، معصومه موسویان، سید رضا علوی» تشکیل می‌دهند.

گروه انتخاب آثار جشنواره‌ی نقالی و شاهنامه‌خوانی معرفی شدند

«محمدرضا فرزین» شاهنامه‌پژوه و استاد زبان پهلوی و اوستایی، عضو هیئت مدیره بنیاد فردوسی(توس)، دبیر جشنواره‌های مختلف شاهنامه‌خوانی در سطح ملی و جهانی، مدرس دوره های مختلف در حوزه‌ی شاهنامه

گروه انتخاب آثار جشنواره‌ی نقالی و شاهنامه‌خوانی معرفی شدند

«معصومه موسویان» مدرس دوره‌های شاهنامه‌خوانی، عضو کارگروه کودک و شاهنامه بنیاد فردوسی، فعال حوزه‌ی شاهنامه‌خوانی، فعال حوزه‌ی کودک و نوجوان(کارمند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی)، داور رویدادهای شاهنامه‌خوانی کشور

گروه انتخاب آثار جشنواره‌ی نقالی و شاهنامه‌خوانی معرفی شدند

«سید رضا علوی» عضو بنیاد فردوسی، دارای مقام دوم جشنواره‌ی بین‌المللی یک جهان شاهنامه، فعال حوزه‌ی شاهنامه‌خوانی

لازم به ذکر است تا کنون حدود ۳۰۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال گردیده و پس از پایان مهلت ارسال آثار، پیش‌بینی می‌شود گروه انتخاب آثار، برگزیدگان این مرحله را در هفته اول مهرماه معرفی کنند.

بخش حضوری نخستین جشنواره نقالی و شاهنامه‌خوانی کودکان و نوجوانان منطقه ۴ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  با حضور برگزیدگان استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، فارس و بوشهر در نیمه‌ی دوم مهر ۱۴۰۴ به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت