آغاز به کار فعالیت های تخصصی انجمن قصه گویی

 

آغاز به کار فعالیت های تخصصی انجمن قصه گویی

کارگاه تخصصی آشنایی با قصه وقصه گویی، چیستی وچرایی آن؟  با حضور ۴۰ نفر از نمایندگان گروه های مختلف اجتماعی ۲۸ بهمن ماه جاری در کافه گالری هنر شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان چهارمحال و بختیاری : فرزاد رحیمی مدیرکل استان در حاشیه این نشست در مورد اهداف این برنامه گفت: امروزه توجه به هنر قصه و قصه گویی به عنوان تاثیرگذار ترین واسطه ی تربیتی یک ضرورت اجتماعی محسوب می شود.
امسال کانون به صورت جدی وارد این حوزه ی فرهنگی  شده است.

بر آن هستیم که این فعالیت را از چهارچوب ساختاری واداری فراتر ببریم.
این حرکت سرمنشاء اتصال به متن جامعه و فرهنگ سازی برای ترویج قصه گویی است.


سبک زندگی خانواده ها امروز به گونه ای است که فاصله ی بین والدین و فرزندان بیشتر شده وشکاف بین نسلی آسیب های اجتماعی جدی را در روابط انسانی پدید آورده است.
قصه، به دلیل ماهیت وحدت بخشی و پیوند دهندگی می‌تواند با کاستن این فاصله انسجام خانوادگی رابیشتر کند و رشته های ارتباطی جامعه را محکم تر نماید.

اجرای قصه گویی توسط عضو کودک مرکز شماره ۲ شهرکرد و پاسخ به سوالات شرکت کنندگان از دیگر بخش های این نشست بود.

  • 1405/02/30 - 11:14
  • تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در کمیته‌ی حقوق کودک استانداری چهارمحال و بختیاری مطرح شد

تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی جهت صیانت از حقوق کودکان در چهارمحال و بختیاری

اولین جلسه کمیته مرجع استانی حقوق کودک در سال ۱۴۰۵، روز سه‌شنبه ۲۲ اردیبهشت در استانداری چهارمحال و بختیاری برگزار شد. این نشست با هدف بررسی وضعیت حقوقی و رفاهی کودکان و نوجوانان استان و ابلاغ دستورالعمل‌های اجرایی جدید برگزار گردید.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، این نشست در سالن شهید مردانی استانداری و به ریاست سپنتا حبیبی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، روح‌الله واحد مدیرکل کانون استان، نمایندگان دستگاه‌های عضو کمیته و با حضور خانم محمدزمانی، معاون دادستان استان، برگزار شد. محور اصلی دستور جلسه، بحث و تبادل نظر پیرامون احقاق حقوق قانونی و رفاهی کودکان در سطح استان بود.

در ابتدای جلسه، مدیرکل کانون پرورش فکری با ارائه گزارشی از پیگیری‌های قبلی، به بررسی چالش‌های موجود در خانه‌های بازی و گیم‌نت‌های استان پرداخت.

وی تصریح کرد که از جلسه‌ی گذشته تاکنون بازدیدهای مشترک با نمایندگان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، به منظور بررسی وضعیت گیم‌نت‌های استان انجام گرفته است.

روح‌الله واحد، مدیرکل کانون با اشاره به کمبود فضاهای بازی مجهز و استاندارد در اکثر نقاط استان، خواستار احداث بوستان‌های ویژه بانوان و دختران در تمامی شهرستان‌ها شد تا امکان تفریح ایمن و استاندارد برای این گروه از جامعه فراهم آید.

تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی جهت صیانت از حقوق کودکان در چهارمحال و بختیاری

دستور کار دوم جلسه، مربوط به گزارش عملکرد کانون در ایام جنگ رمضان بود. در این بخش، فعالیت‌های گسترده‌ی کانون در راستای خدمت‌رسانی فرهنگی به جامعه در جریان روزهای جنگ بررسی گردید.

از جمله دست‌آوردهای برجسته‌ی کانون در این ایام، اجرای برنامه‌های متنوع در راستای نقش‌دهی به کودکان و نوجوانان، تولید و اجرای دو تئاتر خیابانی و راه‌اندازی طرح «پیک روایت و پیروزی» و تبدیل مینی‌بوس اداره‌کل به موکب سیار فرهنگی-هنری بود که امکان اجرای برنامه‌ها را در نقاط مختلف فراهم کرد.

مدیرکل کانون با تبیین اهداف این طرح، از جمله پوشش گسترده‌تر مخاطبان در روستاها و تجمعات مردمی، ایجاد فرصت برای اجرای میدانی کودکان و نوجوانان، و تسریع در اجرای نمایش‌های عروسکی به دلیل مجهز بودن خودرو، خبر داد.

معاون دادستان استان نیز ضمن قدردانی از پیگیری‌های کانون، با تأیید کامل مطالبه ایجاد فضاهای اختصاصی تفریح و بازی برای دختران و بانوان در شهرها و روستاها، از مسوولین ذی‌ربط خواست تا در اجرای این امر تسریع کنند.

در پایان، سپنتا حبیبی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری، ضمن تجلیل از خدمات کانون پرورش فکری، به تمامی دستگاه‌های عضو کمیته دستور داد تا با همکاری نزدیک و در قالب طرح‌های فرهنگی همچون «پیک روایت و پیروزی»، در مسیر احقاق حقوق کودکان و نوجوانان استان گام بردارند.

تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی جهت صیانت از حقوق کودکان در چهارمحال و بختیاری

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت